ÉDES CIKKEK, HÍREK, INFORMÁCIÓK

Egy cukrászat, fagylaltozó népszerűsítése. Miért van szükségünk marketingesre?

Egy cukrászat, fagylaltozó népszerűsítése. Miért van szükségünk marketingesre?

Ma több kérdésre reagálva tekintjük át, hogy miért fontos a Szolnokon található Levendula kézműves fagylaltozó számára egy marketinges munkája. 

Kézműves fagylaltozó és cukrászda egy kb; 72 000 lakosú városban, Szolnokon. 

 

A sütemények és a kézműves fagylalt minősége magasabb, mint a környékbeli településeken található hasonló vendéglátó helyeken, az árak piacképesek és a termékek minősége magasabb. 

 

Nekünk is, mint oly sok fagylaltozónak felmerült az ötlet, hogy csináljunk akciót, süteménykedvezményt.

 

Bakó Krisztián online marketing specialist kellett nekünk.

krisztian bako specialist marketing

De hogy miért is van szükségünk egy marketinges segítségére?

 

Krisztián most megválaszolja ezt a kérdést nekünk.

 

Általában az embernek okra van szüksége, hogy vásároljon egy tortát, leggyakrabban születésnapok és hasonló ünnepségek alkalmával tesszük. Igen, néha süteményeket vesznek csak azért, hogy ok nélkül elkényeztessenek, de ez inkább kivétel a szabály alól.

 

A megrendelő (Levendula kézműves fagylaltozó és cukrászda) üzlete jól megközelíthető helyen található (Szolnok. Hild János tér (Szolnok. Jászkürt u. 1) és Törökszentmiklós. Kossuth Lajos utca 122), úgy döntöttem, hogy a sütemények mellett nagy hangsúlyt kell fektetnem a már jól ismert és közismert Levendula kézműves fagylaltra.

 

Tehát több legyet egy csapásra.

 

1. A kézműves fagylalt működik, mely a termék magasabb ára esetén megkönnyíti a vásárló számára termékeink minőségének megismerését.

 

2. A sütemények a rágcsálnivalók csoportjába tartoznak, és nem kell külön indok a vásárláshoz, könnyen megismertethetjük a vásárlót a választékkal, formálhatjuk fogyasztói szokását. 

A kliens boltja közelében számos vendéglátó hely és üzlet található, így a közönség egy része vásárlás és nézelődés után akár egy fagylaltra is be csábítható.

 

3. A süteményhez hasonló összetétel nem kényszerít bennünket arra, hogy bővítsük pozícióinkat az alapanyagok beszerzésében.

 

A cukrászdában kávét is készítünk. 

 

A költségcsökkentés érdekében egyszerűbb kávéfőző gépet használunk, hiszen a kávét nem sokan értik kávénak, a desszertnél pedig teljesen eltompulnak az ízlelőbimbók, ráadásul az automata kávéfőző nem igényel különösebb szakértelmet és sokkal kevesebb időt vesz igénybe.

Így a lehető legrövidebb idő alatt már a Vendég elött is van a kávé.

Nem az a célunk, hogy pénzt keressünk a kávén, ezért az árát alacsonyabbra állítottuk be, mint egy kávézókban.

A pénztárban jó teákat helyezünk el díszdobozban, eladó hűtőket gyümölcslével és üditőitalokkal együtt.

 

Vonzzuk a forgalmat.

 

A közösségi oldalainkon hirdetünk, rendszeresen aktuális posztokkal tartjuk fent az érdeklődést. 

 

 

Üdvözlőlapok készítése is a tervünkben szerepel a következő tartalommal: "Boldog születésnapot!

Aki ezt a tortát adta, az a lehető legkomolyabban vette a választást, csak a legjobb alapanyagok vannak, csak a legtermészetesebb összetétel. Tortáink a nagy boldogság egy kis darabja, amely egész évben elkísér.

Boldog születésnapot! Szeretettel, Levendula kézműves fagylaltozó és cukrászda"

 

 

Helyi közösségi oldalakon reklámkampányt indítunk a környékünkre látogatók körében.

 

 

A süteményeket és a kézműves fagylaltjainkat a közösségi oldalakon közzétesszük.

 

1. A Levendula kézműves fagylalt egy eltérő fogyasztási kontextusú termék. Sokkal gyakrabban vásárolják, mint a süteményeket.

 

2. Ez egy olyan termék, amelyen keresztül a vásárló megismerkedik fő termékünkkel. 

És ha szereti a süteményeket, akkor vesz kézműves fagylaltot is, ha eljön az ideje.

Köszönjük, hogy elolvastad ezt a cikkünket, hiszen számos vendégünk kérésének tettünk eleget jelen írásunkkal.

 

Csodás napot mindenkinek.

Levendula Kézműves fagylaltozó és cukrászda-Szolnok. Hild János tér 

Vissza

Kapcsolódó bejegyzések